• Kris van der Lee
• Kris van der Lee Foto: Aangeleverd
advertorial

Uitbreiding bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie Leerdam & Vianen

Algemeen 619 keer gelezen

LEERDAM/VIANEN • Sinds 1 januari 2019  is Kris van der Lee werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure bij Huid-, Oedeem- en Lasertherapie Leerdam & Vianen. Kris werkt hier samen met huidtherapeuten Anouk van der Zande & Anke Berkers.

Kris: "Anouk en ik kennen elkaar al jaren, wij zijn collega's geweest bij een DA drogisterij & parfumerie. We hebben besloten om met ingang van 1 januari onze krachten te gaan bundelen."

Kris van der Lee doet pedicure- en schoonheidsbehandelingen. Ze ziet haar werkzaamheden als een mooie aanvulling op het werk van een ervaren huidtherapeut. "Als schoonheidsspecialiste en pedicure heb ik ruim 9 jaar ervaring."

Kris is ook zeer ervaren is in het zetten van permanente make up (voor wenkbrauwen, eyeliner, maar ook medische tatoeage zoals littekens en tepelhof tatoeage). "Met permanente make-up worden pigmenten in de lederhuid gebracht. De behandeling bestaat uit drie afzonderlijke sessies. Het mooiste en natuurlijkste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen in de huid."

Naast bovenstaande behandelingen kan met Kris ook een afspraak worden gemaakt voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen, harsen,  een bindweefselmassage, ontspanningsmassage en voetreflexmassage.

Tijdens een vrijblijvend  intakegesprek en huidanalyse krijgt men inzicht in wat de behandelingsmogelijkheden zijn en hoe we de behandeling volledig kunnen aanpassen aan uw huidconditie en wensen.

Afspraken kunnen worden gemaakt via 06 - 48 07 69 67, of info@huidtherapievianen.nl. Meer informatie over de diverse behandelingen is te vinden op www.huidtherapievianen.nl.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden