• Het kinderfeest tijdens Koningsdag 2016 in Vrijstad Vianen.
• Het kinderfeest tijdens Koningsdag 2016 in Vrijstad Vianen. (Foto: Nico van Ganzewinkel)

Noodkreet: 'Help de Oranjevereniging Vianen'

  •   522 keer gelezen

VIANEN • Oranjevereniging Vianen heeft het jaar 2018 afgesloten met rode cijfers. Het bestuur is daarom op zoek naar nieuwe donateurs en sponsors. 

De Oranjevereniging werd vijf jaar geleden opgericht, nadat de vorige vereniging was gestopt. Er dreigde een situatie waarbij geen Koningsdag meer kon worden gevierd in Vianen. "Door inzet van vele vrijwilligers en bedrijven hebben wij afgelopen jaren iedere keer weer een Koningsdag weten te organiseren", schrijft het bestuur in een persbericht.

"Na 5 jaar hebben wij de balans opgemaakt. Helaas moeten wij constateren dat het voor ons als Oranjevereniging moeilijk is om dit financieel vol te houden. Zo sloten wij 2018 af met rode cijfers. Natuurlijk willen wij ons uiterste best doen om in 2019 weer Koningsdag te organiseren. Zaken als een gratis kinderplein en een goed gevulde Voorstraat zijn hierbij vanzelfsprekend."

De vereniging doet nu een oproep van Vianezen om donateur te worden. Dit is al mogelijk vanaf 5 euro per jaar. Bedrijven kunnen de vereniging voor een bedrag van 50 euro per jaar sponsoren.

Meer informatie op www.oranjeverenigingvianen.nl. Giften kunnen worden gestort op IBAN: NL69 INGB 0006 2891 31 (t.n.v. stichting oranjeverenigingvianen)

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK