Afbeelding

Reddingsbrigade Vianen doet mee aan Serious Rescue

Algemeen 294 keer gelezen

VIANEN • Reddingsbrigade Vianen doet samen met Reddingsbrigade Houten mee aan de driedaagse vaartocht Serious Rescue, de deelnemende boten komen zaterdag 22 december rond 17:15 uur aan in Vianen, ze meren af bij Dekker Hout.

Reddingsbrigades uit heel Nederland doen van vrijdag 21 tot en met zondag 23 december mee aan Serious Rescue, hiermee halen ze geld op voor de 3FM-actie Serious Request. Doel is dit jaar: 'De Lifeline', dit staat voor het redden van levens via drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. Serious Rescue start in Nijmegen op vrijdagochtend 21 december. Op de eerste dag varen de brigades naar 's Hertogenbosch, op de tweede dag is het eindpunt Vianen. Op de slotdag varen de deelnemers naar Utrecht. In Vianen verwelkomt burgemeester Wim Groeneweg de deelnemers.

De actie sponsoren kan door een bijdrage te storten op NL57RABO0162679572 ten name van Reddingsbrigade Vianen onder vermelding van Serious Rescue en naam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws gisteren
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden