• Wim Groeneweg tijdens de laatste en buitengewone raadsvergadering van Vianen.
• Wim Groeneweg tijdens de laatste en buitengewone raadsvergadering van Vianen. foto: Nico van Ganzewinkel

Wim Groeneweg neemt afscheid van Vianen

Algemeen 1.892 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Burgemeester van gemeente Vianen, Wim Groeneweg, wordt geen waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden. Vandaag is door de provincie Utrecht bekend gemaakt dat gekozen is om Jan Pieter Lokker vanaf 1 januari te benoemen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Vijfheerenlanden. Tijdens de afscheidsreceptie van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vianen op maandag 17 december neemt ook burgemeester Groeneweg daarom afscheid van de Viaanse inwoners en ondernemers.

Wim Groeneweg is sinds april 2011 burgemeester van gemeente Vianen. In april 2017 werd hij door de commissaris van de Koning van de provincie Utrecht herbenoemd als burgemeester. "Ik heb mij altijd met hart en ziel ingezet voor deze mooie gemeente", vertelt burgemeester Groeneweg. "Erg dankbaar ben ik voor het vertrouwen dat ik van inwoners en ondernemers heb gekregen om dit ambt uit te voeren. Met een warm gevoel kijk ik dan ook terug op mijn burgemeestersperiode in Vianen. Ik ben er van overtuigd dat Vijfheerenlanden met de komst van Jan Pieter Lokker een goede start kan maken. "

Mensen die afscheid willen nemen van Wim Groeneweg zijn welkom op de afscheidsreceptie op maandag 17 december in het Viaanse stadhuis. Naast burgemeester Wim Groeneweg nemen ook Marcel Verweij, Leendert Wijnmaalen, Frank Meurs en Harry van Tilburg als wethouder afscheid van inwoners en ondernemers uit de gemeente Vianen. De receptie is van 16:00 tot 19:00 uur. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 22 uur geleden
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws gisteren
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden