Foto: Peter Verbeek

Nieuw in Vianen: Derma Moments, voor een mooie huid

  •   558 keer gelezen

VIANEN • Onder de naam Derma Moments is huidtherapeut Priscilla van der Gun een half jaar geleden een eigen praktijk gestart. Mensen met huidproblemen kunnen zich door haar laten behandelen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in wenkbrauwstyling.

In Handelscentrum Vianen, aan De Limiet 15 D.09, heeft Priscilla een mooie ruimte gevonden die haar vader heeft omgetoverd tot een sfeervolle praktijkruimte. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister.

"Ik behandel mensen die huidproblemen zoals acne (littekens), pigmentvlekken, couperose en andere huidafwijkingen. Acne is een veel voorkomende huidaandoening die bij zowel pubers als in toenemende mate volwassenen voorkomt. Het is voor mij een grote uitdaging om wanneer ik een huidaandoening zoals acne, in combinatie met het geven van thuisadviezen, onder controle kan krijgen. Het geeft mij veel voldoening wanneer cliënten met een tevreden gevoel en zelfvertrouwen de duer uit gaan."

Derma Moments is een direct toegankelijke praktijk. Wil men in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering dan is meestal een verwijzing van de (huis)arts nodig. Overbeharing in het gelaat is een klacht waar Priscilla regelmatig mee te maken krijgt. Ze behandelt dat door middel van elektrische epilatie, een methode die geschikt is voor alle kleuren haar. Via stroomstootjes worden de haarzakjes op microscopisch niveau onherstelbaar beschadigd.
"Ook huidverbetering heeft mijn belangstelling. Skinboosters pakken onder andere zonneschade, donkere kringen en vochtwallen onder de ogen aan. Ook de verouderende huid wordt er door opgefrist. Daarnaast kan men bij mij terecht voor klassieke massage en wenkbrauwstyling."

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK