Afbeelding
Foto: 123RF.com

Chill Café voor jongeren met beperking in Vianen

Algemeen 432 keer gelezen

VIANEN • Project Amazing is een activiteit rijker. Op 19 oktober is de eerste avond van het Chill Café voor jongeren vanaf dertien jaar met een lichte beperking. 

Project Amazing organiseert activiteiten voor zorgintensieve jongeren. De diversiteit van de doelgroep zorgde ervoor dat er naast de huidige avonden ook de behoefte is aan een groep voor jongeren met een lichte beperking en normaal IQ. Voor deze jongeren start op vrijdag 19 oktober het Chill Café.

Ontmoeting en spel
Eén keer per maand  is er een bijeenkomst. Gezelligheid en leeftijdgenoten ontmoeten is het doel. Meestal wordt er een spel gedaan. En er is ook voldoende ruimte om samen te kletsen of om alleen maar te luisteren.

Stroef
Het Chill Café is bedoeld voor jongeren met een vorm van autisme, ad(h), odd, angststoornis of een andere beperking waardoor sociale contacten stroef loopt. Zij hebben een gemiddeld tot hoog IQ. 

De eerste keer mogen de jongeren iemand meenemen; een vriend of vriendin, broer of zus, iemand met of zonder autisme. De entreeprijs is voor iedereen 2,00 euro. Het Chill Café is in het BOM-gebouw aan de Langeweg en duurt van 19:30-21:30 uur. Aanmelden kan via een mail naar info@projectamazing.nl.

Voor ouders
Ouders die twijfelen welke avond het beste past voor hun kind kunnen kijken op de website voor een uitgebreide uitleg of contact opnemen met Miranda van Project Amazing: 06-81727597.

www.projectamazing.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden