Optreden Guitar Brothers and Friends

  •   543 keer gelezen

VIANEN • Guitar Brothers and Friends geeft zaterdag 24 november een show in De Hoeksteen, opbrengst van het optreden is bestemd voor Voedselbank Vianen en stichting Leergeld Vianen.

Kees en Jan Sluijs traden al op toen ze nog maar 9, 10 en 11 jaar oud waren. Vijf jaar geleden pakten zij de instrumenten (Jan en Hennie allebei de gitaar en Kees op drums) weer op, om samen met een aantal muzikale vrienden, een optreden te verzorgen voor een goed doel. Ze traden jarenlang op in Hof van Batenstein ten behoeve van Stichting Welzijn Vianen (SWV). Gezien de beperkte capaciteit van de zaal (ongeveer 160 mensen), werd de show in die vijf jaar, twee avonden achter elkaar opgevoerd.

Met name door de belangeloze inzet van veel vrijwilligers leverden de optredens een mooi bedrag op voor de de stichting. Dit jaar is gekozen voor één avond, maar wel in gebouw De Hoeksteen. Daar is namelijk ruimte voor pakweg vierhonderd mensen. De broers Sluijs worden in november muzikaal ondersteund door Theo Bor op toetsen en Joke Nowee op accordeon. Ook zangeres Hennie Vermeulen is weer van de partij. Guitar Brothers and Friend wisselt bekende Nederlands en Engelstalige liedjes af met al dan niet waargebeurde anekdotes.

Entree is 5 euro per persoon, inclusief een kop koffie of thee. De opbrengst wordt dit jaar verdeeld onder Voedselbank Vianen en stichting Leergeld Vianen. De show begint om 19:30 uur, de zaal is om 19:00 uur. Kaarten zijn te koop bij: Emiel Al, Print- en Inkstation Vianen, Kees Sluijs (Donjon 11, Vianen) en op de Viaanse Paardenmarkt in de kraam van Voedselbank Vianen. In alle gevallen moeten de tickets contant worden afgerekend. Kaarten kunnen ook via e-mail worden gereserveerd op info@cretage.nl onder vermelding van naam en het gewenste aantal kaarten.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK