Afbeelding

Theater Vianen start met nieuw seizoen

Algemeen 585 keer gelezen

VIANEN • Theater Vianen trapt op zaterdag 13 oktober om 20:15 uur het gloednieuwe seizoen in een gloednieuw theater, af met de hilarische voorstelling 'Patroon' van Daniëlle Schel. Voor het nieuwe seizoen zijn er wel een aantal belangrijke vernieuwingen doorgevoerd.

Stichting Cultuur en Theater Vianen (SCTV) heeft de bouw van het nieuwe podium aangegrepen om een aantal veranderingen door te voeren. Zo is het in de nieuwe zaal mogelijk om met vaste rij- en stoelnummers te werken. Bezoekers kunnen nu al van te voren hun favoriete plaats reserveren en hoeven niet meer ver van te voren in de rij staan om zich te verzekeren van een goede plaats.

Verder heeft SCTV besloten om de garderobe vanaf dit seizoen gratis aan te bieden. Ook wordt er dit seizoen gewerkt met een gratis consumptie in de pauze. Hierdoor wil de stichting in samenwerking met de horeca, De Vijf Heeren, lange wachttijden in de pauze vermijden. Daarnaast gaat het scannen van de toegangskaarten vanaf komend seizoen met infraroodscanners en kunnen kaarten alleen nog maar via de website en aan de kassa van het theater worden gekocht.

Voor wie het allemaal zelf wil ervaren, er zijn nog kaarten beschikbaar voor de openingsvoorstelling op zaterdag 13 oktober om 20:15 uur. Deze zijn te boeken via de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden