Afbeelding

Op zoek naar de Viaanse 'Klooikampioen'

Algemeen 132 keer gelezen

VIANEN • Tijdens de Kinderboekenweek kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar in Vianen bij de bieb en Bruna op drie dagen komen 'Klooien met kinderboeken'. Deelname aan alle activiteiten is gratis.

De Kinderboekenweek is dit jaar van woensdag 3 tot en met zondag 14 oktober en staat helemaal in het teken van vriendschap. Bibliotheek Vianen en Bruna noemen zichzelf "dikke vrienden" en werken daarom samen om de kinderen van Vianen een leuke Kinderboekenweek te bezorgen. De opening van de week is op woensdag 3 oktober bij de boekenwinkel op de Voorstraat. Daarna is er tijdens de Klooidagen- en middagen op woensdag 3, zaterdag 6 en woensdag 10 oktober van alles te ontdekken en te doen in de bibliotheek en bij Bruna.


Slijm maken
De ideeën voor de activiteiten komen uit de vele doe-boeken voor de jeugd: zo kunnen de deelnemers fluffy slijm maken, cartoons tekenen, perfecte vliegtuigjes vouwen en nog veel meer. Jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar kunnen zo binnenlopen om samen met hun vrienden aan de slag te gaan en al doende nieuwe vrienden maken. Op woensdag 3 en zaterdag 6 oktober kunnen de kinderen komen 'Klooien met Kinderboeken' tussen 14:30 en 16:00 uur, op woensdag 10 oktober (Paardenmarkt) tussen 10:00 en 16:00 uur. Team Sportservice Vianen is tijdens de Paardenmarkt de hele dag in de bibliotheek om de jongens en meisjes te laten ervaren dat je ook sportief kunt 'Klooien'.

Kinderen die meedoen, sparen stickers op een speciale stickerkaart. Als ze zes stickers hebben, zijn ze officieel 'Klooikampioen' en krijgen ze een leuke verrassing.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Tik Tak Tok Paasfestijn bij MHC Vianen.
100 kinderen genieten van Tik Tak Tok Paasfestijn bij MHC Vianen fotoserie 14 uur geleden
Afbeelding
Toegankelijk West Betuwe zoekt interactie en organiseert avond in Heukelum Nieuws 17 uur geleden
• Van radio's tot koffiezetapparaten en knuffels, alles wordt gerepareerd.
Repair Café Leerdam-Noord van start: 'Goed voor milieu én portemonnee' Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden