• De bridgekampioenen van seizoen 2017/2018.
• De bridgekampioenen van seizoen 2017/2018. Foto: Peter Verbeek

Fles lekkere wijn voor beste bridgers

Sport 915 keer gelezen

VIANEN • Op de laatste speelavond van het seizoen huldigde bridgeclub Vianen haar kampioenen.

De dag erna hielden de bridgers uit Vianen in clubgebouw De Uitkomst hun jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Op deze avond werd afscheid genomen van voorzitter Harry van Etten. Hij werd opgevolgd door Adry Janmaat.

Prijsuitreiking
Naast de externe competitie zijn gedurende het afgelopen seizoen, in vier sterkteklassen, vijf ronden van zes speelavonden gehouden, met promotie en degradatie.

Bij de prijsuitreiking werden de nummers 1 tot en met 3 van de A-groep naar voren gehaald om de traditionele fles wijn in ontvangst te nemen.

Slotdrive
Tijdens de slotdrive hebben de beste paren van de maandagmiddag, de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond gestreden om het algemeen kampioenschap.

In een aparte A-lijn namen veertien koppels het tegen elkaar op. Aan het einde van de avond kon worden getoast op het constant sterke duo Mia de Groof/Arie Slob, dat met de mooie score van 58 procent de terechte winnaar werd. Thea Tempels en Henk Kodden volgden met 56 procent op de tweede plaats.

Uitslagen
De uitslagen waren als volgt: competitie maandagmiddag: 1. Joop Quick/Riny Winkel: 91,3 punten; 2. Corrie van Zijl/Wim van der Kooij: 84,4 punten en 3. Thea Tempels/Henk Kodden: 84,3 punten.

Uitslag dinsdagavondcompetitie: 1. Anneth Leenhouts/Peter Weisz: 636 punten; Gemma van Luijn/Nico van Luijn: 617 punten en 3. Rien Los/Guus van Beest: 590 punten.

Woensdagavond: 1. Mia de Groof/Arie Slob: 645 punten; Joan Warmerdam/Wim van der Weerdt: 603 punten en 3. Tineke van Erne/Piet Los: 601 punten.

Donderdagavond: 1. Ank Koot/Frans Janssen: 610 punten; 2. Peter van der Hulst/Leonard Oosters: 586 punten en 3. Mia de Groof/Arie Slob: 584 punten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden