• Zwemvereniging H2O zwom 19 persoonlijke records.
• Zwemvereniging H2O zwom 19 persoonlijke records. Foto: Aangeleverd

Thuiswedstrijd H2O verloopt succesvol

Sport 268 keer gelezen

VIANEN • Zwemvereniging H2O uit Vianen organiseerde vorige week haar eerste thuiswedstrijd. Met deelnemers van negen tot 57 jaar was de vereniging met een gevarieerd gezelschap vertegenwoordigd.

Er vielen liefst 19(!) persoonlijke records. De grootste verbetering kwam van Bram Straver die zijn 100 meter schoolslag met 11 seconden bijstelde.

In de categorie masters (55+) kwam Delia Neijenhuis in actie. Met een fantastisch persoonlijk record kon ook zij tevreden terugkijken.

Sanne Zuijdendorp en Ilona Verschoor kwamen onder meer uit op de 200 meter vlinder, ook zij zwommen persoonlijke records.

Estafette
De zondag werd afgesloten met de acht keer vijftig meter estafette, waarbij zelfs trainer Mark Zuijdendorp van de partij was. H2O behaalde een mooie tweede plek. Matthijs den Ouden stapte af van zijn geliefde triatlons om mee te doen met de estafette.

"H2O liet opnieuw zien een club te zijn, waarbij alle leeftijdscategorieën en zwemniveaus welkom zijn en waar het clubgevoel overheerst", keken de organisatoren van de wedstrijd enthousiast terug op het evenement.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden