• De Rooie Reiger won de wisseltrofee.
• De Rooie Reiger won de wisseltrofee.

Wisseltrofee blijft bij De Rooie Reiger

Sport 607 keer gelezen

VIANEN • De wisseltrofee van de driebandencup Vijfheerenlanden blijft bij biljartvereniging De Rooie Reiger. Het team versloeg de biljarters van 't Vennetje uit Leerdam.

In café 't Vennetje in Leerdam vond zondag de returnwedstrijd plaats tussen de driebandenbiljarters van De Rooie Reiger en de Leerdammers. De eerste wedstrijd in Vianen werd met grote overmacht gewonnen door de Rooie Reiger, ook in Leerdam bleken de biljarters uit Vianen te sterk.

Prachtig moyenne
Kopman Cock Florie speelde als vanouds de sterren van de hemel. In zijn partij tegen Leo Miciek bereikte hij het prachtige moyenne van 1,060. Ook Hans Baars bevestigde zijn goede vorm van de laatste maanden: met een fraai moyenne van 0.720 versloeg hij Gerrit Kon.

Ook Cora van den Eijnden won haar partij tegen de Leerdamse Marjan Spits.

Formaliteit
De laatste partijen leken vanwege het grote puntenverschil een formaliteit. Toch hadden Roel van de Flier en Wessel van Setten uit Vianen hun handen vol aan Patrick van Straten en Simon de Leeuw.

Met kleine verschillen werden ook deze partijen door de biljarters van de Rooie Reiger gewonnen, waardoor de wisseltrofee kon worden meegenomen naar Vianen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden