Afbeelding

Jeugdbrandweer Hagestein naar halve finale

Algemeen 409 keer gelezen

HAGESTEIN • Jeugdbrandweer Hagestein heeft zich zaterdag geplaatst voor de halve finale in de competitie van Jeugdbrandweer Nederland.

In Putten-Ermelo kregen de aspiranten afgelopen weekend te maken met een brandmelding in een winkel. Eenmaal aangekomen bleek dit een brand in de meterkast te zijn met een doorslag naar de kelder. In deze kelder was ook nog één medewerker als slachtoffer. De wedstrijd ging voor Jeugdbrandweer Hagestein niet helemaal vlekkeloos, maar de prestaties bleken toch genoeg voor een vierde plek en dus een plaatsing voor de halve finale in Lelystad aanstaande zaterdag 9 juni. De Hagesteinse ploeg bestond uit Carolien van der Leeden (bevelvoerder), Laurens Uppelschoten en Floris Al (aanvalsploeg), Kevin 't Lam en Christian van Ganzewinkel (waterploeg) en Jason van Woezik (pompbediener). De jonge brandweerploeg traint elke week op woensdagavond van 19:00 tot 20:30 uur in de kazerne aan de Dorpsstraat 28 in Hagestein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden