Afbeelding
Foto: 123RF

Levenskunst voor mantelzorgers

Algemeen 239 keer gelezen

VIANEN • Steunpunt Mantelzorg Vianen nodigt mantelzorgers donderdag 29 maart uit voor het spel Levenskunst.

Dit spel wordt gespeeld in een klein groepje en kan inzicht geven in de vragen waar mantelzorgers mee te maken hebben. Zoals: hoe breng ik balans in mijn leven, welke keuzes kan en wil ik maken en hoe ga ik om met veranderingen in mijn leven? Het bestaat uit 52 (levens)kunstkaarten. Op elke kaart staan een thema en drie prikkelende, verdiepende vragen. Levenskunst kan niet alleen helpen om een balans te vinden, maar ook om op een evenwichtige manier met mensen in de omgeving om te gaan. Mantelzorgers zijn vanaf 14:00 uur welkom in de huiskamer van de Donjon, deelname aan de activiteit is gratis.

Vrijwilligsters van het Steunpunt Mantelzorg Vianen organiseren iedere laatste donderdagmiddag van de maand een activiteit voor mensen die voor een zieke naaste zorgen. Deze mantelzorgers kunnen anderen ontmoeten en samen dingen ondernemen om de batterij weer op te laden. Bijvoorbeeld mandala's kleuren, het maken van een fietstocht of een expositie bezoeken. Iedere deelnemer is daarnaast ook vrij om aan te geven wat hij of zij leuk vindt om bij de activiteit te doen. Uiteraard iets zelf organiseren mag ook.

Opgeven voor de activiteit kan nog tot en met maandag 26 maart. Er is plaats voor maximaal negen deelnemers Meer informatie is te verkrijgen via 0347-374 097 of mantel-zorg@welzijnvianen.nl. Of op de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws gisteren
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden