Afbeelding

Servia-heren doen goede zaken

Sport 266 keer gelezen

VIANEN • De volleybalheren van Servia wonnen zaterdag met 3-1 van Shot. Daardoor zijn ze nog steeds in de race om de promotiewedstrijden te halen. Servia startte met een hoge servicedruk, waar de Culemborgers niet op voorbereid leken. Het aanvallende spel werd beloond: 25-17.

Door goede services van Johan Beijen en Martin Zwaan stond er ook in de tweede set al gauw een kleine voorsprong op het telbord. Ook blokkerend was Servia goed op dreef: 25-21. In de derde set kwam er wat meer druk uit het kamp van Shot. Servia wist opnieuw een kleine voorsprong te realiseren, maar het ging niet eenvoudig. Shot wist de Viaanse heren serverend onder druk te houden, waardoor Servia aanvallend wat voorspelbaarder werd. Dit speelde de mannen uit Culemborg in de kaart.

Aan het slot werd het nog spannend. Servia wist echter nog een laatste keer te vlammen: 25-23. In de vierde set was Servia leeg. De mannen hadden door blessureleed te weinig mensen op de bank om nog een keer het verschil te maken. Shot denderde in de laatste set over het uitgebluste Serviaheren heen: 12-25.

Komende zaterdag speelt Servia uit tegen Taurus, aanvang 14.30 uur in sporthal de Kruisboog in Houten.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden