Afbeelding
Foto: Peter Verbeek

Frisse huisstijl voor drogisterij Etos

Algemeen 1.815 keer gelezen

VIANEN • Na drie dagen verbouwen en herinrichten is drogisterij Etos donderdag weer open gegaan. De winkel heeft nu een luxe, moderne en frisse huisstijl. In een decor van zwarte en witte ballonenzuilen knipte winkelmanager Miranda Hillaert de nieuwe Etos open.

Twaalf jaar geleden deed zich in winkelcentrum De Lijnbaan de mogelijkheid voor om drogisterij Etos toe te voegen aan supermarkt AH. Miranda werd aangesteld als winkelmanager, en inmiddels geeft ze leiding aan een bevlogen en gezellig team van tien medewerksters. Naast Miranda is er  een collega die gediplomeerd drogist is, terwijl de anderen allemaal een opleiding tot assistent-drogist hebben gevolgd. "Dat is vooral omdat we daardoor kunnen adviseren op het gebied van medicijnverstrekking."

Nieuw concept
In de achterliggende jaren is er niet veel veranderd aan de uitstraling van de winkel. "Omdat Etos nog geen nieuw concept had ontwikkeld waren er geen mogelijkheden om eerder te verbouwen", vertelt eigenaar Sander Goossens. "Vanaf het moment dat het er lag heb ik meteen ingeschreven, en we hebben zelfs vervroegd toestemming gekregen om te verbouwen."

Met veel inzet is de winkel zaterdagavond leeggehaald. Daarna hebben twintig bouwvakkers anderhalve dag gewerkt aan de restyling en zijn eigen medewerkers even lang bezig geweest met vullen. Naast een nieuw plafond met led-verlichting en een ander kassameubel zijn veel nieuwe stellingen geplaatst. De producten van de make-upafdeling worden veel overzichtelijke gepresenteerd, en zijn uitgebreid met luxe merken als Essence, Revolution en Louis Widmer. De dag van de heropening zat de loop er direct in, en de klanten werden verrast met een Etos-bigshopper.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 20 uur geleden
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 22 uur geleden
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden