Afbeelding

Mazaka-eigenaar: gemeente Vianen is zélf papieren kwijtgeraakt

Algemeen 1.782 keer gelezen

VIANEN • Volgens de eigenaar van het op last van burgemeester Wim Groeneweg gesloten grand café Mazaka heeft gemeente Vianen zelf een potje gemaakt van haar papierwerk. De gewraakte, ontbrekende papieren zouden namelijk in het gemeentehuis zélf zoekgeraakt zijn. 

Mazaka werd donderdag op last van burgemeester Wim Groeneweg gesloten, omdat het grand café niet de juiste stukken zou hebben ingeleverd bij de gemeente. Hierdoor kon Vianen geen vergunningen verlenen en moest de tent direct haar deuren sluiten. 

In een reactie op Facebook schrijft eigenaar Ahmet Oz echter donderdag dat er op het gemeentehuis zelf papieren zijn verdwenen. "We hebben steeds alles gebracht wat er werd gevraagd. Bij de balie beneden zijn er echter spullen niet goed terecht gekomen. Die waren ze kwijt geraakt. Dat was vervelend, maar toen hebben we die opnieuw aangeleverd."

Volgens de Mazaka-eigenaar leek er tot begin oktober niets aan de hand. "Afgesproken was dat we nogmaals de papieren, die de gemeente zelf was kwijtgeraakt, nogmaals zouden invullen en aanleveren." Dit is volgens Oz gebeurd op maandag 9 oktober. "Hetgeen ons vandaag dan ook overkomt, komt bij ons als een mokerslag binnen. Ook de reactie van de burgemeester vinden wij zeer onterecht. Wij worden als 'voorbeeld gesteld' en neergezet als criminelen (…). Wij betreuren in ieder geval ten zeerste dat wij zo onterecht worden behandeld. Een hardwerkend gezin met geen enkel kwaad in de zin dat graag een leuk restaurant wilde bieden voor Vianen en omstreken....." 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden