• Mantelzorgers werden donderdag getrakteerd op gebak en koffie of thee.
• Mantelzorgers werden donderdag getrakteerd op gebak en koffie of thee. Foto: Jaco Schinkel

Zas & Fratsen trakteert Viaanse mantelzorgers

Algemeen 402 keer gelezen

VIANEN • Lunchroom Zas & Fratsen trakteerde mantelzorgers donderdag op gratis koffie en gebak tijdens een speciale inloopmiddag van Steunpunt Mantelzorg Vianen.

De traktatie werd georganiseerd na een beursvloermatch tussen de lunchroom en Steunpunt Mantelzorg Vianen. Beursvloer Vianen is een evenement waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden. Zo ontstaat er een win-win situatie. Steunpunt Mantelzorg Vianen organiseert eens in de maand een inloopmiddag voor mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor iemand uit zijn of haar naaste omgeving. Zoals een partner, kind of vriend met een beperking op verstandelijk, lichamelijk of psychisch gebied, een chronische ziekte, een verslaving, niet-aangeboren hersenletsel of dementie. Deze mantelzorgers kunnen onder het genot van een kopje koffie ervaringen met anderen delen en is er tijd voor een ongedwongen gesprek. Zas & Fratsen besloot op Beursvloer Vianen deze mantelzorgers eens extra te trakteren.

De vrijwilligsters van het Steunpunt Mantelzorg verwelkomen mantelzorgers weer op de volgende inloopmiddag, deze is op donderdag 19 oktober van 14:00 tot 15.30 uur in de huiskamer van de Donjon. De andere data voor dit jaar zijn: donderdagen 16 november en 14 december. Op de website van Stichting Welzijn Vianen (SWV) is meer informatie te vinden over het werk van steunpunt Mantelzorg Vianen. Bellen kan ook: 0347-374097.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden