Afbeelding

WISE yoga viert vijfjarig bestaan

Algemeen 845 keer gelezen

VIANEN • WISE yoga viert zondag 24 september haar vijfjarig bestaan. Tussen 09:00 en 18:00 uur zijn er verschillende activiteiten.

Manon Kosterman startte vijf jaar geleden WISE yoga op. "Yoga was op dat moment nog niet zo bekend, veel mensen vonden het zweverig. Maar nu zie je dat het stoffige imago verdwijnt. Veel mensen ervaren de kracht van yoga. Het zorgt niet alleen voor meer ontspanning, rust en meer flexibiliteit, maar leert je ook bewuster in het leven te staan."

Naast de reguliere lessen zoals: yoga, pilates, tai chi, meditatie en mindfulness worden er binnen de studio ook workshops en cursussen gegeven, gericht op persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei.

"Stress, burn-out, depressies, dat zijn vaak toch wel klachten die ik regelmatig hoor als mensen bij ons binnenkomen. Ze zoeken rust. En daar begeleiden wij ze mee. Het is zo ontroerend om te zien hoe men verandert, en meer in balans komt met zichzelf. Ik volgde mijn hart, mijn passie, en heb WISE yoga opgestart om mensen te helpen, en dat doen we dagelijks, en daar ben ik heel erg dankbaar voor", aldus Manon Kosterman.

Het programma van zondag begint om 09:00 uur met een openingsmeditatie. Enkele activiteiten uit het programma: om 10:30 uur is er een ligconcert, om 11:30 uur is er een ouder- en kindyogasessie, om 12:30 uur is er dansyoga en tai chi komt om 13:30 uur aan bod. Om 17:00 uur proosten de aanwezig op het vijfjarige bestaan van WISE yoga. De yogastudio is te vinden aan het Klooster 1a in Vianen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden