• Het Gouwenestor toernooi verliep in een gemoedelijke sfeer.
• Het Gouwenestor toernooi verliep in een gemoedelijke sfeer.

Prima sfeer en weer bij Gouwenestor

  •   115 keer gelezen   Sport

EVERDINGEN • Onder goede weersomstandigheden en in een gemoedelijke sfeer is op het complex van LTV Gouwenes afgelopen week het elfde Gouwenestor 55+ tennistoernooi gehouden.

Van maandag tot en met vrijdag hebben 42 koppels, in de speelsterkte 7 en 8, 55 wedstrijden gespeeld, waarbij iedereen tot het uiterste is gegaan om de winst naar zich toe trekken. Donderdag zijn in alle categorieën de halve finales gespeeld, terwijl de dag erna gereserveerd was voor de finales.

De prijzen voor de traditionele verloting zijn gemaakt door de medewerkers van Winkel en Zo uit Everdingen. Na de prijsuitreiking schoven zowel deelnemers als toeschouwers aan voor een buffet dat ook deze keer is verzorgd door Joke Vergeer en Marianne van den Boogaard.

Winnaars: HD 7: P.A. Maas/Dirkjan Middelkoop (SLTVR Schelluinen). DD 7: Riet Sagius/Ineke van Dijk (LTV Vianen). GD 7: Gerda en Freek Brouwer (TC Leerdam/LTC Lexmond). HD 8: Ton de Jong/Bert van Wierst (TV Oudegein). DD 8: Coby Brouwer/Edith Rensen (LTV Gouwenes). GD 8: Corien en Hans de Waal (LTV Gouwenes).

André Bijl
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @andrebijl op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }