Afbeelding
ingezonden mededeling

Het aftellen naar het Spiegeltent Festival is nu écht begonnen

Algemeen 126 keer gelezen

VUREN • Zaterdag 12 oktober komt steeds dichterbij en dat betekent dat het bijna tijd is voor het gezelligste en leukste festival van Vuren en omstreken: het Spiegeltent Festival! Verdeeld over vijf area's komt er een scala aan artiesten naar het prachtige Lingebos om er samen met maar liefst 5.000 bezoekers een onvergetelijke dag van te maken! 

Speciaal voor alle bezoekers hebben we een aantal belangrijke informatie verzameld zodat jij goed voorbereid naar het festival kunt komen. Lees op www.spiegeltentfestival.nl écht alles wat jij als bezoeker moet weten, bekijk de plattegrond en blijf op de hoogte over het laatste nieuws. 

Openingstijden
Het Spiegeltent Festival opent dit jaar de poorten al om 16:00 uur. Alles wijst er op dat het Spiegeltent Festival dit jaar gaat uitverkopen, de organisatie raad je dan ook aan om écht vroeg te komen om eventuele drukte bij de poorten te voorkomen. 

Programma
Zanger Kafke, Freddy Moreira, Mental Theo en DJ Galaga, dat zijn slechts enkele namen die voorbij gaan komen op het Spiegeltent Festival. Kom vroeg, eet een lekkere snack op het vernieuwde foodplein en mis niks van de spetterende optredens die wij voor jullie in petto hebben.

Locatie
De locatie is magisch en betoverd te noemen en is volgens de organisatie misschien wel de mooiste locatie van Nederland; het Lingebos in Vuren. Omringt door de vele grote bomen en struiken die door licht-en visuele effecten in de avond prachtig tot leven komen. Zie jij het al voor je?

Parkeren
Let op! Dit jaar hebben we wegens omstandigheden een andere auto parkeerplaats moeten regelen. Volg ten alle tijden richting het festivalterrein de signing-borden om op de juiste plek uit te komen. Houdt er ook rekening mee dat het nog een stukje lopen is vanaf de parkeerplaats naar het festivalterrein. Kun je met de fiets komen? Dan is dat zeker iets wat de organisatie je wilt aanraden. Fietsen kunnen direct naast het festivalterrein gestald worden.

Uitbreiding Festivalterrein
Wist je trouwens al dat het Spiegeltent Festival dit jaar een extra area heeft? Doordat de enorme bezoekers groei de afgelopen jaren heeft de organisatie opnieuw het festivalterrein vergroot wat ten goede komt van de ruimte en de sfeer. Met het plaatsten van een extra outdoor podium kan je nu ook dus in de buitenlucht helemaal uit je dak gaan!

Ticketverkoop gaat hard!
We verbreken opnieuw alle verkoop records met het Spiegeltent Festival. De laatste ticketfase is pas een paar dagen aan de gang en ook daar is nu al ruim 85% van verkocht! Heb jij nog geen tickets maar wil jij wel een onvergetelijke avond meemaken op het Spiegeltent Festival in het Lingebos? Scoor dan NU je tickets á 22,50 euro (ex. fee) op www.spiegeltentfestival.nl!
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Tik Tak Tok Paasfestijn bij MHC Vianen.
100 kinderen genieten van Tik Tak Tok Paasfestijn bij MHC Vianen fotoserie 11 uur geleden
Afbeelding
Toegankelijk West Betuwe zoekt interactie en organiseert avond in Heukelum Nieuws 14 uur geleden
• Van radio's tot koffiezetapparaten en knuffels, alles wordt gerepareerd.
Repair Café Leerdam-Noord van start: 'Goed voor milieu én portemonnee' Nieuws 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden