Afbeelding

Leiders Scouting Batenstein ontvangen waarderingsteken Gouden Vos

Algemeen 514 keer gelezen

VIANEN • Bij Scouting Batenstein in Vianen is zaterdag het nieuwe seizoen feestelijk van start gegaan met de traditionele barbecue.

Leden, ouders en bestuur ontmoeten elkaar weer na de zomervakantie bij het clubhuis aan de Beukenlaan. Dit keer met een extra feestelijk tintje want de scoutingleiders Bas van Wiggen en Wouter Baars werden onderscheiden met het waarderingsteken 'De Gouden Vos'.

Deze waardering kan verdiend worden doordat vrijwilligers zich meer dan gemiddeld inzetten voor de groep en Scouting Nederland.

Scoutingtechnieken
Zo heeft Wouter zich op meerdere manieren ingezet om de scoutingtechnieken en daarmee het scoutingspel op de kaart te zetten zowel binnen als buiten de groep. Hij is deskundig in vele scouting technieken en brengt zijn kennis zowel binnen als buiten de eigen groep over op jeugdleden.

Ook Bas heeft zich de laatste jaren met hart en ziel ingezet voor scouting Batenstein en scouting Nederland. Hij heeft veel nieuwe leiding binnen scouting Batenstein begeleid en is onlangs nog als troepleider mee geweest met Nederlandse Scouts naar de Wereld Jamboree in Amerika.

Beide mannen kregen hun medaille opgespeld door aftredend groepsbegeleider Jan van Rees. Scouting Batenstein is trots dat twee van hun leiders deze bijzondere waardering hebben gekregen van Scouting Nederland.

Ook zijn tijdens deze start van het seizoen meerdere (jeugd)leden en leiding onderscheiden met insignes van lustrum en kwalificatie. 

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden