Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Groep 8 obs Tijl Uilenspiegel neemt afscheid in stijl

Algemeen 674 keer gelezen

VIANEN • Leerlingen van groep 8 van de openbare basisschool Tijl Uilenspiegel in Vianen hebben maandag officieel afscheid genomen van de basisschool.

Feestelijk gekleed proostten ze in restaurant 'Kees' in Houten op een mooi jaar en een mooie toekomst. De leerlingen mochten ook een kijkje nemen in de keuken van het restaurant en kregen daarbij uitleg. "Dat was niet alleen leuk maar ook nog leerzaam", zegt groepsleerkracht Waaske Terbeek. Daarna genoten ze van een heerlijke zelf samengestelde pizza.

Weer terug op school werden de leerlingen door hun familie als filmsterren onthaald op de rode loper bij de 'wall of fame'. Er werden natuurlijk veel foto's gemaakt. Aansluitend genoten de leerlingen van het door ouders verzorgde toetjesbuffet en van de première van de gemaakte eindfilm: 'Lost in a game', waarin de leerlingen zelf de hoofdrollen speelden. Als afsluiting van deze avond werd elke leerling in het zonnetje gezet met een persoonlijk afscheidswoord.

Dinsdag hebben de groep 8 leerlingen definitief afscheid genomen. Al klimmend over een parcours het schoolplein af,  werden zij door alle leerlingen van de school toegezongen en uitgezwaaid.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden