• Er wordt voorgelezen uit 'Boer Boris gaat naar zee'.
• Er wordt voorgelezen uit 'Boer Boris gaat naar zee'. (Foto: nl.123rf.com)

BoekStart Pret in Bibliotheek Vianen

  •   120 keer gelezen

VIANEN • Alle Viaanse dreumesen, peuters en hun ouders zijn welkom bij BoekStart Pret in Bibliotheek Vianen, op woensdag 17 juli om 10:00 uur.

BoekStart-coach Karina zal ouders en kinderen voorlezen uit het prachtige prentenboek 'Boer Boris gaat naar zee'. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Na een half uur samen bezig zijn, kunnen de bezoekers napraten onder het genot van koffie of thee en iets te drinken voor de kinderen. BoekStart Pret wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden en is bedoeld voor kinderen van ongeveer twee tot vier jaar, broertjes en zusjes mogen meekomen.

Boer Boris gaat  naar zee
Deze keer leest Karina voor een zomers boek voor: 'Boer Boris gaat naar zee'. Wat neemt hij mee in zijn koffertje? Zijn kammetje, zijn onderbroek, zijn knuffel en zijn jas. En ook de koe en haar kalf, de kippen en de haan, alle meubeltjes en zijn broertje en zusje moeten mee. Ze vertrekken uiteindelijk met een volgeladen aanhangwagen achter de tractor en hebben veel plezier. Aan zee valt zo veel te beleven!

Marijke Verhoef
Coördinator Het Kontakt Media (Special Products) en redacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }