Foto: nl123rf.com

Stichting Contacten Roemenië-Vianen zoekt nieuwe magazijnruimte

  •   242 keer gelezen

HAGESTEIN • De zomer is in aantocht en dat betekent dat ook de vrijwilligers van de Stichting Contacten Roemenië-Vianen gaan genieten van een rustige periode.

Aangezien er in de loods aan de Lange Dreef in Hagestein maar beperkte ruimte beschikbaar is, en de andere opslaglocatie verlaten moet worden, moet de stichting opnieuw op zoek naar een ruimte voor de opslag van de vele gedoneerde goederen. Gelet op de beperkte middelen van de stichting, zijn zij op zoek naar een locatie waar zij kosteloos gebruik van mogen maken.

Zonder financiële sponsoren en vervangende magazijnruimte staat het voortbestaan van de stichting onder druk.

Wie de Stichting Contacten Roemenië Vianen wil helpen, of iemand kent die misschien een oplossing heeft, kan contact opnemen met: Sjaak van der Leij, 06-22522021, J.S.vdleij@casema.nl of Jan van Beek, 06-23130780, Jvanbeek01@kpnmail.nl.

Laatste inzameling 
De laatste inzameling voor de zomer is zaterdag 29 juni, tussen 10:00 en 12:00 uur bij de inzamellocatie aan de Lange Dreef 22 in Hagestein. In de maand juli is er geen inzameling. Naast de gebruikelijke goederen blijft incontinentiemateriaal zeer welkom, omdat dit ter plaatse zeer kostbaar is. Houdbare voedingsmiddelen als blikken groente, pakken rijst en dergelijke zijn ook van harte welkom.

Bijdragen kunnen overgemaakt worden naar NL06 INGB 0000 0375 48 ten name van Stichting Contacten Roemenië-Vianen in Vianen. 

Marjo van Andel
Redacteur van Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }