Foto: aangeleverd

CDA Vijfheerenlanden trakteert vrijwilligers de Lekvogels op taart

  •   131 keer gelezen

LEXMOND • CDA Vijfheerenlanden besteedde in het kader van Nationale Complimentendag weer aandacht aan lokale vrijwilligers, deze keer werden de vrijwilligers van de Lekvogels in Lexmond in het zonnetje gezet.

Gerdien Bikker, nummer zes op de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen, heeft zaterdag de aanwezige vrijwilligers en jeugd namens CDA Vijfheerenlanden op taart  getrakteerd: "Voor verenigingen en stichtingen in de Vijfheerenlanden zijn vrijwilligers ontzettend belangrijk, wij willen hen daarom op Complimentendag in het zonnetje te zetten. In het bijzonder alle vrijwilligers van deze sportvereniging, complimenten voor al jullie werk, passie en inzet!" 

Jan de Jong, voorzitter Lekvogels: "Wij zijn aangenaam verrast door de complimenten van het CDA en we zijn erg blij met deze waardering voor de inzet en betrokkenheid van al onze vrijwilligers. Elke sportvereniging heeft vrijwilligers nodig. Lekvogels vormt daarop geen uitzondering. Iedereen die deel wil nemen of een bijdrage wil leveren aan één van de vele activiteiten van onze vereniging, is dan ook van harte welkom!"

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }