• Leefstijl- en vitaliteitscoach Marian van Deudekom.
• Leefstijl- en vitaliteitscoach Marian van Deudekom. Foto: aangeleverd

Nieuw in Hagestein: Your lifestyle change

Algemeen 761 keer gelezen

HAGESTEIN • Mensen helpen om gezonder en gelukkiger te worden. Dat is de missie van leefstijl- en vitaliteitscoach Marian van Deudekom (47), vorig jaar startte ze in Hagestein haar eigen praktijk: Your lifestyle change.

Marian is als leefstijl- en vitaliteitscoach gespecialiseerd in leefstijlgerelateerde én stress- en burn-out-klachten. Zij gaat samen met haar cliënten op zoek naar de échte oorzaken achter de klachten. "Die kunnen liggen op het fysieke of het mentale vlak, of een combinatie daarvan", legt ze uit. "Heb je een gezond voedingspatroon? Slaap je voldoende en ontspan je genoeg? Pieker je teveel of kan je zelfvertrouwen een boost gebruiken? En wat houd je tegen om actie te ondernemen? Allemaal zaken die boven water komen, tijdens een gedegen intake en daarop volgende vitaliteitscheck." De voedings- en leefstijladviezen én de coaching van Marian, moeten mensen helpen om vervolgens stap voor stap kleine veranderingen door te voeren op weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

Marian werkte hiervoor als financieel planner en productmanager bij twee grote banken. In 2010 kreeg ze een burn-out. "Toen ben ik op zoek gegaan naar alles wat ik kon doen om hier duurzaam van te herstellen. Met onder meer gezond eten, ontspanning, beweging en anders tegen dingen aankijken, is dit gelukt." Haar eigen ervaring en de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach, hebben tot een eigen praktijk geleid. Sinds oktober heeft Your lifestyle change een nieuwe website. Met veel tips, een gratis e-book en een blog.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden