SGP op de koffie bij ouderen in Hof van Leerbroek en Huis ter Leede

  •   106 keer gelezen

REGIO • SGP Vijfheerenlanden heeft vorige week ouderen van Hof van Leerbroek én zorgcentrum Huis ter Leede getrakteerd op taart. De partij deed dit in het kader van de Week tegen Eenzaamheid. 

Eenzaamheid wordt op verschillende manieren ervaren bij ouderen, vertelden de senioren zelf. Vorige week dinsdag was de partij bij Huis ter Leede. "We hebben een fijne ontmoeting gehad en gezien dat er gelegenheid is voor onze ouderen om leeftijdsgenoten te ontmoetten en samen met elkaar wat tijd door te brengen. In de tijd dat we daar waren mochten we iets van de gezelligheid proeven die er heerst in deze groepen."

Leerbroek was donderdag aan de beurt. "Niet iedereen is eenzaam hier hoor", kreeg SGP Vijfheerenlanden hier te horen. Tijdens het koffiedrinken werd er gesproken over de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden en wat er allemaal kan veranderen. De ouderen in Hof van Leerbroek gaven aan dat de graag hun bereikbaarheid met het openbaar vervoer wilden behouden, en stelden verder een stop van de buurtbus bij de Hof van Leerbroek aan de orde.
 

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }