• Unicum en Bart Sanders Maatpakken gaven een presentatie.
• Unicum en Bart Sanders Maatpakken gaven een presentatie. Foto: Peter Verbeek

Unieke netwerkavond bij Unicum

Algemeen 584 keer gelezen

HAGESTEIN • In de showroom van Unicum is afgelopen donderdag een bijzondere netwerkbijeenkomst gehouden. Rond tachtig leden en introducées van de regionale businessclubs Contactus en VOS (Vijfheerenlanden Ondernemen Samen) kwamen voor het eerst bij elkaar voor een informele en gezellige ontmoeting.

Enkele leden van Contactus zijn ook lid van VOS. Een van hen is voorzitter John Hol, mede-eigenaar van Unicum. Met VOS-voorzitter Monique Donga wisselt hij regelmatig van gedachten over de invulling van hun netwerkbijeenkomsten. Omdat zowel Unicum als Bart Sanders, eveneens lid van beide businessclubs, graag een presentatie over hun bedrijf wilden geven, is besloten een gezamenlijke avond te organiseren voor alle leden.

Nadat de meeste leden waren binnengedruppeld opende John Hol de avond. Twee leden Henk van de Lagemaat (Lamotec) en Bas Stigter (Kop ICT) zijn onlangs getrouwd. Hun vrouwen Angelica en Nicole kregen een mooi boeket terwijl de mannen werden verrast met een fles champagne. Na een kwartiertje keuvelen, borrelen en genieten van de hapjes die werden verzorgd door Partycentrum Schoonrewoerd kreeg Monique Donga het woord. Evenals Contactus is VOS een jaar of zes geleden opgericht. De vereniging heeft ruim zestig leden die, onder het motto 'Alleen loop je harder, maar samen kom je verder', gemiddeld een keer per maand samen netwerken.

Als gastheer gaf John Hol een presentatie van Unicum, de handelsonderneming die hij samen met zijn vrouw Petra runt. Zeventig jaar geleden is het bedrijf gestart met het in de markt zetten van garagezeep. De derde generatie richt zich op producten voor bedrijfshygiëne en op bedrijfskleding. Dat laatste gebeurt vanuit een grote showroom in Hagestein, waar bedrijven een grote keuze hebben uit heel veel merken bedrijfskleding en veiligheidsproducten.

Bart Sanders verzorgde de tweede presentatie. Hij heeft op enig moment een dusdanige passie gekregen voor maatpakken van kwalitatief hoogwaardige wolsoorten dat hij is begonnen met Bart Sanders Maatpakken. In zijn showroom, of op locatie, kiest hij met de klanten de stoffen en stiksels. Vervolgens worden de exclusieve en toch betaalbare kostuums in een atelier met de hand gemaakt. Maar men kan bij hem ook terecht voor handgemaakte overhemden en schoenen. "En voor de twee bruidegommen die zojuist in het zonnetje zijn gezet heb ik de trouwpakken gemaakt", liet Bart weten.
Aan het einde van de avond zei Monique Donga dat ze had genoten van een gezellige avond waarop ze heel wat contacten had gelegd met leden van Contactus. "Het is misschien geen slecht idee om Contactus een keer uit te nodigen voor een tegenbezoek." Namens zijn achterban liet John Hol weten daar geen bezwaar tegen te hebben.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden