• Bloemen voor de jubilarissen van de korpsen Vianen en Hagestein.
• Bloemen voor de jubilarissen van de korpsen Vianen en Hagestein. Foto: Peter Verbeek

Veel jubilarissen bij korpsavond

Algemeen 1.509 keer gelezen

VIANEN • De posten Vianen en Hagestein van de vrijwillige brandweer hebben afgelopen vrijdag hun jaarlijkse korpsavond gehouden. Naast de huldiging van de jubilarissen wed afscheid genomen van Gert-Jan Jansen, commandant van de post Hagestein.

Namens de post Vianen hoopte Nikolaj van Collenburg komend jaar weer een wedstrijdploeg op de been te krijgen. Daarnaast keek hij vooruit naar de aanpassingen van de kazerne. Die krijgt andere overheaddeuren en nieuwe betegeling in de natte ruimte.

Hoogtepunt voor de post Hagestein was de heropening van de verbouwde kazerne, met aansluitend een druk bezochte open middag. Gert-Jan Jansen gaf te kennen na ruim dertig jaar te stoppen als postcommandant. Nadat hij een passend geschenk in de vorm van een brandweerhelmpje had gekregen werd het commando officieel overgedragen aan opvolger Ad Bergshoeff.

Aansluitend huldigde burgemeester Wim Groeneweg de jubilarissen: Dennis Goes, Rick Jonkers en Albert van der Linden (10 jaar); William van Weverwijk, John van Rossum en Marco Vriens (12,5 jaar); Frank van Muyden, Jeroen van der Sluis, Anton Smits, Johan de Greef en Mark Vermeulen (15 jaar) en Jur Hekman (30 jaar).

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden