Een creatief ontwerp voor jouw bedrijf? Laat het over aan Kontakt Mediapartners
Een creatief ontwerp voor jouw bedrijf? Laat het over aan Kontakt Mediapartners (Foto: Kontakt Mediapartners)
ingezonden mededeling

Maak een goede eerste indruk

  •   keer gelezen

Als bedrijf wil je altijd een goede eerste indruk maken. Wil jij ook goed voor de dag komen? De perfecte vormgeving is dan onmisbaar. Heb je zelf geen vormgever of creatief team? Kontakt Mediapartners is jouw sparring partner op het gebied van design.


Print is al sinds 1980 het hart van Kontakt Mediapartners. Kranten, magazines, visitekaartjes, brochures, spandoeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of de creatieven van Kontakt Mediapartners kunnen het voor je ontwerpen. De studio neemt je alle grafische zorgen uit handen en creëert de mooiste uitingen. Natuurlijk volledig afgestemd op jouw huisstijl, jouw communicatiedoel en het product.

Print en online
Alhoewel Kontakt Mediapartners print nog steeds hoog in het vaandel heeft, neemt online natuurlijk steeds meer de overhand. En daar groeit het bedrijf in mee. Dus ook voor online design kun je bij Kontakt Mediapartners terecht. Hoe wil jij je profileren in de digitale wereld, zodat je opvalt tussen alle concullega’s? Een nieuwe website of zelfs een webwinkel? Check! Een online banner of nieuwsbrief via e-mail? Check!

Creatief ontwerp
De studio van Kontakt Mediapartners denkt creatief met je mee en zorgt voor een perfecte uitvoering van jouw communicatiemix. De vormgevers hebben alle kennis, kunde en ervaring in huis om jouw kernwaarden te vertalen naar een pakkend design. Van (digitale) advertentie tot flyer en van banner tot brochure. Of wat denk je van een koffiebeker met opdruk die een glimlach op het gezicht van jouw bezoek tovert? De KMP studio maakt het. Ben jij er klaar voor om je te laten verrassen?

Nog geen idee?
Het team van Kontakt Mediapartners denkt graag met je mee. Ook als je nog helemaal geen idee hebt over hoe het eruit zou moeten zien. Vertel jouw uitdaging en ze gaan voor je aan de slag. Stel je wil bijvoorbeeld een advertentie in een magazine of een banner op een website. Een ontwerp dat opvalt en conversie oplevert is dan natuurlijk het ultieme doel. Dan is een goede vormgeving onmisbaar. De studio van Kontakt Mediapartners heeft de knowhow in huis en helpt jou bij je missie.

Eigen huisstijl
Voor Kontakt Mediapartners is een huisstijl als een visitekaartje. Het vertelt in één oogopslag wie je bent. Waar jij voor staat. Het zorgt voor herkenbaarheid én voor impact. Daarom is het zo belangrijk om een professionele huisstijl te hebben die consequent wordt doorgevoerd. Uiteraard kan KMP ook alle huisstijldragers produceren. Visitekaartjes, brief- en factuurpapier, online sjablonen. Ze maken het allemaal voor jou. Handig toch? Alles onder één dak! Met één aanspreekpunt waarmee je snel en flexibel kunt schakelen. Heb je nog geen huisstijl? Of is het tijd voor een nieuwe? Dan is Kontakt Mediapartners jouw partner om mee te sparren. Zo krijg jij een eigen look & feel qua ontwerp en herkennen je klanten jouw bedrijf uit duizenden.

Direct aan de slag?
Wil je dat de creatieven van Kontakt Mediapartners direct voor je aan de slag gaan? Contact opnemen met Kontakt Mediapartners is heel simpel. Je kunt ze telefonisch bereiken via 0183 – 583 200. Of stuur een e-mail naar info@kmp.nl. Op de website kontaktmediapartners.nl – ontworpen door de studio – vind je ook nog een contactformulier.

Sandra de Leeuw
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier