<p>&bull; De kinderbingo wordt met overgave gespeeld.</p>

• De kinderbingo wordt met overgave gespeeld.

(Foto: Aangeleverd)

‘Andere’ Vakantieweek in Hagestein, maar met net zo veel plezier

  •   keer gelezen

HAGESTEIN • Tijdens de eerste week van de zomervakantie werd in Hagestein de jaarlijkse vakantieweek gehouden, dit jaar door stichting Vakantieweek Hagestein in samen werking met Oranjevereniging Hagestein, stichting Hagestein Vitaal en dorpshuis de Biezen.


Door corona was de vakantieweek anders dan vorige jaren, helaas zonder de playbackshow bijvoorbeeld. 

Maandagavond werd er afgetrapt met de avondvierdaagse. Ongeveer honderd deelnemers gingen van start. 

Op dinsdagavond werd er voor de tweede keer een tuinstoelenbingo gehouden. Alle deelnemers waren gevraagd hun eigen stoel en eventueel tafel mee te nemen om buiten op het plein bij het dorpshuis met de bingo mee te doen. Door het heerlijke weer en de vele gesponsorde prijzen was ook deze bingo weer een groot succes. 

Woensdagochtend was het tijd voor de kinderbingo. Ook deze was buiten op het plein. De kinderen hebben zich weer heerlijk vermaakt en de spanning was groot, want wie gaat er met de prijzen vandoor? Na afloop kregen alle kinderen nog een lekker ijsje van het dorpshuis. 

Woensdagavond stond de befaamde autopuzzeltocht, uitgezet door de broers Ben en Bertus van der Linden, op het programma. 

Donderdag was alweer de laatste dag van de vakantieweek en werd de laatste avond van de vierdaagse gelopen. Complimenten aan alle deelnemers en in het bijzonder de kinderen die het dit jaar door alle maatregelen helaas zonder de brandweerauto moesten doen.

CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier