Foto: Aangeleverd

Toneelroute Vianen maakt mini versie

  •   keer gelezen

VIANEN • Toneelroute Vianen gaat een mini uitvoering van de Toneelroute organiseren: de Toneelamuse.


“We wilden ons publiek en de deelnemers niet nog langer laten wachten”, zegt Herman Hello, voorzitter van de Stichting Toneelroute Vianen. 

“De Toneelroute wordt om het jaar met veel plezier georganiseerd door zo’n 400 vrijwilligers en trekt ca. 5000 bezoekers. Het jaar 2020 had een lustrumjaar moeten worden voor de Toneelroute Vianen, maar kon wegens Corona geen doorgang vinden. We maken nu een afgeslankte versie, de Toneelamuse. De lustrum uitvoering houden mensen nog even tegoed.”

De Toneelamuse vindt plaats op zondag 12 september op drie locaties in de binnenstad van Vianen. Per locatie worden er doorlopend drie toneelstukken opgevoerd in sessies van één uur. Anders dan andere jaren zijn de locaties niet vrij toegankelijk. Om alles volgens de corona regels te organiseren moet er een kaartje worden gereserveerd.

De start van de kaartreservering zal worden gemeld op de website www.toneelroute.nl en op de Facebook pagina van de toneelroute. Wie zich inschrijft voor de nieuwsbrief krijgt per e-mail bericht.

CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier