Foto: Aangeleverd

MDT-Bazen leggen in Leerdam belofte aan zichzelf voor eeuwig vast

  •   keer gelezen

LEERDAM • Onder leiding van streetartist KAUWE! legden de Bazen hun belofte aan zichzelf voor eeuwig vast, op een opvallende muur in hun eigen, openbare leefomgeving.


MDT BAAS is een ontwikkelreis voor jongeren die hun talenten willen ontdekken en hun volgende stap willen zetten. Als BAAS (deelnemer) ga je aan jezelf bouwen en maak je een grote impact op je toekomst! Met een stevig plan voor de toekomst en door jezelf bijvoorbeeld een belofte te doen waar je trouw aan blijft!

“Iedereen ergert zich aan beloften die niet nagekomen worden, maar stiekem doet iedereen het!. Daar wil ik een stokje voor steken door dit keihard vast te leggen”, zijn de woorden van streetartist KAUWE!

Onder leiding van deze creatief uit Gorinchem, leerden de Bazen tijdens drie leerzame sessies het heft in eigen hand te nemen met graffiti. Ze maakten uit karton een stencil van zichzelf én de belofte aan zichzelf. Die stencils werden de mallen van het artwork.

Dubbele functie
“Inspireren met een krachtige boodschap én de Bazen een mooie workshop bieden, daarmee willen we zowel flink indruk maken op de huidige Bazen, als op potentieel toekomstige Bazen!” aldus Jorian van Joofle Reclame uit Leerdam, het reclamebureau achter MDT BAAS én bedenker van het streetart-project.

Om dit project te realiseren, regelde het bureau een toffe samenwerking tussen de gemeente Vijfheerenlanden, Stedin en MDT BAAS.

Opvallend resultaat
Tijdens de feestelijke kick-off op 13 juli, werd het artwork door de jongeren zelf geplaatst op de muur van een trafo huisje van Stedin, op een opvallende plaats aan de Stationsweg in Leerdam.

Vanaf deze muur worden de Bazen regelmatig herinnerd aan hun beloften.

“Wat een prachtig resultaat van een samenwerking binnen een gevarieerde groep jongeren! We zijn als trainers trots op hoe ze dit samen hebben neergezet!”, Aldus Donna, coach en trainer bij MDT-BAAS.

“Klaar” met school? Tussenjaartje? Het maakt niet uit of je een diploma hebt en wat je situatie is. Doe mee met BAAS om je talenten te ontdekken en je volgende stap te zetten. Ga naar www.mdtbaas.nl en meld je voor 1 september aan voor de volgende groep.

CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier