De Rank, groep 8A, winnaars van het schoolvoetbal 2021
De Rank, groep 8A, winnaars van het schoolvoetbal 2021 (Foto: Wim Middelkoop)

Groep 8A De Rank Vianen winnaar schoolvoetbaltoernooi

  •   keer gelezen

VIANEN • Sportservice Vianen heeft aan het einde van het schooljaar voor een sportieve verrassing gezorgd voor de groepen 8 uit Vianen en omgeving.


Donderdagavond 8 juli werden in twee poules de wedstrijden gespeeld bij voetbalvereniging Brederodes. Wat een fijne afsluiting van de basisschool om nog een keer te voetballen in het shirt van de basisschool. 

Het was erg spannend in de beide poules. De Meester Vosschool werd winnaar van poule 2 en De Rank 8A van poule 1. 

Het was een spannende finale. De Rank scoorde al snel 1-0 en leek er met de winst van door te gaan. Vlak voor tijd scoorde de Meester Vosschool de gelijkmaker. Penalty’s moesten de winnaar aanwijzen. Uiteindelijk won De Rank de penalty serie met 3-1 en ging er met de eerste prijs vandoor.

In een aangepaste vorm hebben VV Brederodes, de deelnemende basisscholen en Team Sportservice Vianen er een mooie editie van weten te maken. In totaal deden twaalf teams van acht verschillende scholen aan het voetbaltoernooi mee. 

“Er werd ontzettend sportief en leuk gevoetbald”, vertelt buurtsportcoach Esmée. 

“Volgend jaar hopen we weer een volwaardige editie van het schoolvoetbal neer te kunnen zetten. Eén zoals we gewend zijn in de gemeente”, gaat buurtsportcoach Esmée verder. 

De organisatie bedankt voor spelers en begeleiders voor de sportieve inzet en verwelkomt iedereen volgend jaar graag weer.

CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier