Pilz Vianen Open start 5 juli

  •   keer gelezen

VIANEN • Enkele weken geleden kreeg LTV Vianen vrij onverwachts vanuit de tennisbond, KNLTB, te horen dat in theorie de officiële club overstijgende toernooien weer mogen beginnen vanaf maandag 5 juli. Alle toernooien daarvoor zijn geannuleerd.


LTV Vianen had het Pilz Vianen Open 2021 toevallig precies in de week van 5 juli gepland en dat kan nu dus doorgaan. Een team van vrijwilligers, de Open Toernooi Commissie genaamd, staken snel digitaal de koppen bij elkaar en besloten ervoor te gaan. 

Normaliter beginnen de voorbereidingen rond januari, dus er moest een hoop werk verzet worden. Bijvoorbeeld met het zoeken naar sponsoren, want zonder sponsoren geen toernooi. Het bedrijf ‘Pilz’ uit Vianen is al jarenlang de hoofdsponsor van het toernooi en zijn dat ook weer deze editie. 

Pilz is technologieleider in de automatiseringstechniek en het doel is om de veiligheid van mens, machine en milieu te waarborgen. 

Overigens doen alle sponsoren van de vorige editie, die in 2019 gespeeld werd, want in 2020 ging het toernooi vanwege de coronamaatregelen niet door, weer mee en daar is LTV Vianen dankbaar voor.

Het toernooi start op maandag 5 juli, de finaledag is op zondag 11 juli. Er worden 42 onderdelen aangeboden: enkel, dubbel en mix. Inschrijven kan tot en met 25 juni via: mijnknltb.toernooi.nl.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5