Qmusic bezoekt basisschool LEEF uit Hoef en Haag

  •   keer gelezen

HOEF EN HAAG • “Kijk de auto van de dj is er!”, klinkt het vol enthousiasme op het schoolplein van LEEF uit Hoef en Haag. Voor de deur staat een opvallende rode Qmusic jeep. 


De kinderen uit de middenbouw ontvingen maandag radio-dj Stephan Bouwman. De radio-dj, hij presenteert het programma Stephan’s Pianobar, en voormalig deelnemer aan The Voice of Holland geeft dit keer geen optreden voor duizenden volwassenen, maar voor een groep basisschoolkinderen. 

Vol enthousiasme vertelt hij over Qmusic en het maken van muziek. De kinderen zijn erg betrokken en hangen aan zijn lippen. Aan het eind geeft hij de kinderen nog een mooie boodschap mee. Hij is trots op hoe ver hij is gekomen in The Voice, maar vindt het vooral belangrijk plezier te hebben in wat hij doet.

Op basisschool LEEF uit Hoef en Haag staat in de laatste periode van het schooljaar het ondernemende karakter van school centraal. Dit jaar wordt door de hele school gewerkt aan het thema muziek. De kinderen leren deze weken het nieuwe schoollied kennen, dat geschreven is door een artiest. Daarnaast zijn er gastlessen waarbij de kinderen kennis maken met muziekinstrumenten, artiesten, een drummer en dus ook een radio dj van Qmusic.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5