Foto: HJMARKS

Nieuwe VVV-winkel in Vianen

  •   keer gelezen

VIANEN • Het plannen van een internationale vakantie blijft voorlopig onzeker, maar er kan deze zomer in ieder geval wél op uitgetrokken worden in eigen land.


Op zoek naar een veelzijdige citytrip binnen de grenzen? Laat je verrassen door Vrijstad Vianen. Kan je nog wel wat tips gebruiken? VVV Vianen, in de gezellige Voorstraat, voorziet toeristen van de leukste to do’s in Vianen en omgeving. Vol inspiratie en met een fiets- of wandelroute op zak genieten van een lokaal biertje op het zonovergoten terras van het bijbehorende winkelcafé. 

Op zoek naar nog meer tips over (de omgeving van) Vianen, originele souvenirs of smaakvolle streekproducten? Breng dan een bezoek aan de nieuwe VVV winkel aan Voorstraat 13 op het Noordplein. 

De VVV van Vrijstad Vianen is gehuisvest samen met winkelcafé FLINN, een unieke combinatie die zorgt voor een bijzondere VVV-beleving. Deze combinatie biedt het ultieme hospitality gevoel. Tijdens een hapje en een drankje kunnen bezoekers zich oriënteren op alles dat Vianen en omgeving te bieden heeft. 

Daarnaast zijn zij bij de conceptstore aan het juiste adres voor lifestyleproducten van kleinschalige labels, een origineel cadeautje, mooie woonaccessoire of simpelweg een moment van ontspanning. En dat alles in een setting met Scandinavische invloeden en zachte en rustige kleurtinten zorgen voor een relaxte vibe zodra een voet over de drempel van de winkel is gezet. 

Op donderdag 3 juni heeft wethouder Taal de nieuwe VVV winkel officieel geopend. Hij is erg blij met de mooie, nieuwe VVV winkel in Vianen. “We hebben een geweldige stap gezet om de VVV in Vianen op een unieke locatie aan de Voorstraat, met zicht op de Lekpoort en het oude Stadhuis, te huisvesten. Ik ben super trots op alle medewerkers en VVV vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben.” 

Om de opening te vieren ontvangen de bezoekers aan de nieuwe VVV winkel in de maand juni een leuke tas vol leuke verrassingen uit Vianen; mooie wandel- en fietsroutes in het gebied Tussen Lek en Linge, Viaanse lekkernijen en een leuk cadeautje van Flinn (1 tas per gezin en op = op).

VVV Vianen is gevestigd aan de Voorstraat 13 in Vianen, 0347-355510 of kijk op www.vrijstadvianen.nl. Mailen kan ook, naar: vrijstad@vianen.nl, maar kijk ook eens op Facebook, www.facebook.com/Vianenvrijstad of Instagram, www.instagram.com/vrijstadvianen.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier