<p>&bull; Het Stedelijk Museum Vianen tijdens de heropening vorig jaar.</p>

• Het Stedelijk Museum Vianen tijdens de heropening vorig jaar.

(Foto: Job van de Groep)

Stedelijk Museum Vianen opent de deuren weer

  •   keer gelezen

VIANEN • Het Stedelijk Museum Vianen staat te trappelen om de deuren weer open te gaan en verwacht ook dat bezoekers weer zin hebben in een bezoek aan een museum.


De musea mogen vanaf zaterdag 5 juni weer open, maar reserveren voor een bezoek aan het Stedelijk Museum in Vianen aan de Voorstraat 97 in Vianen kan nù al. Vanaf zaterdag 5 juni kan het Stedelijk Museum Vianen dan eindelijk weer haar unieke tentoonstelling ‘Trouwe Viervoeter - Dierenportretten’ van Otto Eerelman tonen. 

Om bezoekers de gelegenheid te geven deze tentoonstelling, die nog te zien is tot en met 13 juni, optimaal te kunnen bekijken, is het museum ook open op maandag 7 juni van 10:00 tot 16:30 uur. Deze tijden gelden ook op de andere dagen met uitzondering van de zondagen, dan is het museum open van 12:00 tot 16:00 uur.

Reserveren
Een bezoek dient dus vooraf nog wel te worden gereserveerd. Dat gaat heel makkelijk via de reserveringsmodule op: www.stedelijkmuseumvianen.nl of via registratie ter plekke.

Het aantal bezoekers per tijdslot is beperkt tot 15 personen en uiteraard gelden er specifieke maatregelen in verband met het geldende corona-protocol. 

Kortom, er is alles aan gedaan om jong en oud de unieke wereld van Otto Eerelman te laten ontdekken en te beleven. Profiteer van deze laatste kans en geniet van bijzondere bruiklenen van onder andere het Koninklijk Huis en maak kennis met de vernieuwde ontvangstruimte annex museumwinkel. 

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier