Foto: 123RF

Gezonde maaltijd voor mantelzorgers in gemeente Vijfheerenlanden

  •   keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Alle ingeschreven mantelzorgers bij Mantelzorg VHL hebben afgelopen week een brief ontvangen, die zij kunnen inleveren bij deelnemende winkeliers voor een gezonde maaltijd.


Op deze wijze wil de Gemeente Vijfheerenlanden graag haar waardering uiten voor wat mantelzorgers doen voor hun naaste.

Met dank aan de deelnemende winkeliers: Keurslagerij Muilwijk in Ameide, R. Baas Keurslager in Leerdam, Slager Molenaar in Lexmond, Vleesboerderij Barten in Meerkerk, Traiteurslagerij de Goeij in Vianen, Poelier Cees Kip (standplaats) in Vianen, Leerdam en Meerkerk, Biologische boerderij De Groene Geer in Nieuwland, Zelve Versmarkt in Leerdam, Damla groente & fruit in Vianen, Ad en Tineke’s Dagwinkel in Schoonrewoerd, Winkel & zo in Everdingen, Plattelandswinkel De Boomgaard in Tienhoven a/d Lek, Versluis Groentenhandel in Lexmond, Vishandel M. Stam (markt) Leerbroek en Ameide, Vishandel Jacob van Zoest (standplaats) in Schoonrewoerd en Leerdam, Vishandel Bram van Diermen (standplaats) in Vianen.

Wie een partner, kind of ander familielid, vriend(in) of buur ondersteund, is mantelzorger. Mantelzorgers zorgen vaak voor een langere tijd en onbetaald voor een familielid of bekende die hulp nodig heeft. Meestal gaat het om zorg voor personen met een ziekte, een fysieke, verstandelijke of (sociaal)psychische beperking of een hoge leeftijd. 

Ook in aanmerking komen voor de volgende waarderingsactie? Als mantelzorger inschrijven kan gratis, digitaal door middel van het inschrijfformulier op: www.samendoen.expert/inschrijven-mantelzorger. Bellen mag ook. 

Mantelzorgers worden per post en per e-mail, op de hoogte gehouden van het ondersteuningsaanbod en de diverse blijken van waardering.

Mantelzorg VHL is er voor alle mantelzorgers in Vijfheerenlanden. Het mantelzorgpunt biedt ondersteuning bij de zorg voor een ander door middel van 1-op-1-gesprekken, eenmalige bijeenkomsten en meerdaagse cursussen. Mantelzorg VHL is onderdeel van Welzijn Vianen en SamenDoen. 

Kijk voor meer informatie en alle activiteiten op: www.welzijnvianen.nl en www.samendoen.expert of bel naar: 0345-637363.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier