Foto: Niroworld

Winkel van Sinkel in Vianen op 1 juni weer open

  •   keer gelezen

VIANEN • De Winkel van Sinkel, kringloopwinkel op de hoek van de Korte Kerkstraat/ Klooster in Vianen, gaat per dinsdag 1 juni 2021 weer open.


Vanaf het begin van de coronacrisis is de winkel gesloten geweest. Nu vindt het bestuur het weer verantwoord om de winkel te openen. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat alle medewerkers van de winkel tweemaal gevaccineerd zijn.

Het bestuur neemt bij de opening van de winkel wel een aantal maatregelen. Zo mogen er maar drie klanten tegelijkertijd in de winkel zijn. Bij de ingang staan winkelmandjes. Wanneer die allemaal in gebruik zijn moet er even gewacht worden.

Het dragen van een mondkapje door de klanten is verplicht evenzo het desinfecteren van de handen.

Bij de kassa hangt een spatscherm en in de winkel zijn looproutes aangegeven. Uiteraard dient ook de anderhalve meter afstand aangehouden te worden.

De openingstijden van de Winkel van Sinkel zijn vanaf dinsdag 1 juni als volgt: dinsdag van 13:00 uur tot 17:00 uur, woensdag van 10:00 tot 17:00 uur, donderdag en vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur.

Kijk ook eens op: www.winkelvansinkelvianen.nl.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier