Nieuwe online optredens bij Stadspodium GO Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • Op de site van Stadspodium GO in Leerdam zijn twee linkjes geplaatst voor het volgen van online optredens.

Er is een link naar een optreden van P-Magg. Gewoon een club vrienden die het leuk vinden om samen muziek te maken. Met: Marlou Vriens, zang; Guido van de Sluis, gitaar; Ankowong-Loi-Sing, toetsen; Gertjan Essenstam, Bas; Pieter Danz, slagwerk en Paul Scheepmaker, slagwerk. Leerdam P-Magg - YouTube (outlook.com).


Tevens is er op de site van Stadspodium GO Leerdam een link naar een optreden van Marjolein Meijers te vinden. Het programma heet: Van Berini Tot Solex'. zang, bas en gitaar: Marjolein Meijers tekent voor zang, bas en gitaar. Op viool, mandoline, bouzouki en doedelzak: Walter Kuipers en op accordeon, trekzak en gitaar: Onno Kuipers.

Mensen kunnen Marjolein Meijers kennen als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan of als solist met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht.

In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals altijd bij Marjolein, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach. van Iers, Americana, cayun en old time tot eigen muziek.

Het optreden, deel 1, is te vinden op de website van het Stadspodium, maar ook via YouTube.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier