Foto: Aangeleverd

Arie, de filmman, uit Everdingen viert negentigste verjaardag met muziekspektakel

  •   keer gelezen

EVERDINGEN • Arie Versluis, ‘de filmman’, uit Everdingen vierde afgelopen vrijdag 23 april zijn negentigste verjaardag.


Ondanks de coronamaatregelen werd dat voor Versluis toch nog een onvergetelijk mooi dag. Enigszins fris, maar met de sterke lentezon erbij, werd er voor zijn deur geheel coronaproof een mooi muziekspektakel voor hem gehouden.

Vanuit Vianen traden ‘De Donjongens’ voor hem op met mooie accordeonmuziek. Arie, die zelf vroeger ook accordeon speelde, vond dit natuurlijk een geweldige verrassing van zijn familie.

“Ik heb nu de gezegende leeftijd van 90 jaar mogen bereiken, en geniet hier met volle teugen van. Dat ik die hoge leeftijd heb mogen bereiken, heb ik mede te danken aan alle zorg en toewijding die ik dagelijks krijg van mijn familie. En natuurlijk van al mijn zorgmedewerkers. Ik noem ze wel eens ‘mijn meisjes’. Zonder hen zou het een heel stuk moeilijker zijn zo niet onmogelijk”, zegt de jarige Arie. 

“Ik voel me nog steeds jong, en vraag me af waar al die jaren gebleven zijn”, lacht hij vervolgens. “Met die 90 jaar ben ik helaas heel veel lichamelijke krachten kwijtgeraakt, maar zit ik nooit bij de pakken neer hoor. Er is nog steeds een kracht in mij die toe blijft nemen, en dat is wilskracht. Wie weet ga ik daarmee de 100 nog wel halen!”

Als cadeau kreeg Arie van zijn familie ook nog een uitgebreide foto/ filmreportage van zijn gehele 90-jarige bestaan.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier