BSO’s Sichting Kinderopvang Vianen weer open: ‘We hebben er enorm naar uitgekeken’

  •   keer gelezen

VIANEN • De deuren van de BSO’s van Stichting Kinderopvang Vianen mochten deze week, na vier maanden sluiting vanwege de coronamaatregelen, weer open.


Nadat op de persconferentie van 13 april 2021 bekend werd dat het eindelijk zover was, werden in sneltreinvaart de laatste ‘puntjes op de i gezet’ om de kinderen weer te ontvangen.

Lucien Harteveld, manager bij Stichting Kinderopvang Vianen laat weten trots te zijn op het hele team: “Op al onze BSO locaties stonden de medewerkers in de startblokken om open te gaan. Enkele dagen voor de persconferentie waarin het goede nieuws bekend zou worden gemaakt waren er al geruchten dat het zou gaan gebeuren. Voor ons redelijk onverwacht maar niettemin iets waar we enorm naar uit hebben gekeken!”

“Ondanks de verschillende maatregelen zoals cohorteren (scheiden van groepen) en alle andere bekende (hygiëne)regels zien we de heropening met vertrouwen tegemoet. Afgelopen voorjaar heeft uitgewezen dat dit op een verantwoorde en voor de kinderen ontspannen manier kan en dat laatste vinden wij zeker zo belangrijk!”

De kinderen werden maandagmiddag verrast met een leuk ontvangst: op elke BSO locatie stond een spring- of speelkussen, de lokalen waren mooi versierd en natuurlijk was er voor ieder kind wat lekkers. 

Al snel leek alles als vanouds; er werd heerlijk buiten gespeeld en zelfs toen het begon te spetteren waren de kinderen niet van plan om naar binnen te komen. 

Meer informatie: www.kinderopvangvianen.nl.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier