Foto: Archief

In mei transport van Vianen naar Roemenië

  •   keer gelezen

VIANEN • Ook de Stichting Contacten-Roemenië heeft nog steeds te maken met de gevolgen van de Covid-19 pandemie. Alle maatregelen en de lockdown periode zijn voor de organisatie reden geweest om de inzamelingen tot een nader te bepalen datum te stoppen.


Ondanks dit stilleggen van de inzamelingen is het aanbod van goederen echter alweer zo groot dat de stichting bezig is om een transport te organiseren naar Reghin. Vanuit Reghin is er inmiddels de toestemming om weer een transport te brengen. 

Stichting Contacten Roemenië-Vianen hoopt daar invulling aan te geven door op dinsdag 18 mei de vrachtwagen te laden in Vianen en in de loop van die week zouden de goederen dan gelost kunnen worden in Gilau en Cluj Napoca en in de gemeente Reghin, waarmee Vianen een vriendschapsband heeft. 

Bij het laden van de vrachtwagen wordt maximaal aandacht besteed aan de maatregelen, dus dit zal ‘corona-proof’ geschieden.

Spullen brengen
Vooruitlopend op het transport kunnen inwoners van Vianen en omstreken opgespaarde goederen brengen die dan vervolgens direct mee kunnen met het geplande transport.

Op zaterdag 24 april kunnen daarom tussen 10:00 en 12:00 uur goederen worden gebracht naar de loods op Lange Dreef 22 in Hagestein. 

Op dit adres staat ook een bus waarin een bedrag ter bestrijding van de transportkosten gedeponeerd kan worden. Het is ook mogelijk een bijdrage te storten op: NL06 INGB 0000 0375 48 ten name van Stichting Contacten Roemenië - Vianen.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier