<p>&bull; CEO Frank Visch van Travel Store.</p>

• CEO Frank Visch van Travel Store.

(Foto: Aangeleverd)

Travel Store neemt rol D-reizen over

  •   keer gelezen

REGIO • Met het faillissement van D-reizen maken veel medewerkers en klanten een onzekere tijd door. Ook in deze regio. Travel Store bood vorige week al assistentie om gedupeerde klanten te woord te staan.


De meeste klanten krijgen gelukkig hun geld terug, omdat D-reizen en de meeste leveranciers van D-reizen, aangesloten zijn bij SGR: het Garantiefonds waarbij (de meeste) boekingen en vouchers, gedekt zijn bij faillissementen. 

CEO Frank Visch vertelt: “Wij hebben ervaring met de procedures van de ANVR en SGR en kunnen de mensen adviseren over hun rechten en volgende stappen. Met een ervaren team staan wij paraat om alle telefoontjes en e-mails te beantwoorden.”

Onafhankelijkheid
Met het sluiten van de D-reizen vestigingen in onder andere Gorinchem, Dordrecht en Werkendam, is Travel Store nog het enige allround reisbureau van de regio met een vergelijkbaar aanbod vakanties.

Brand Manager Marjon Visser: “Wat Travel Store onderscheidt is de onafhankelijkheid: doordat wij niet touroperator gebonden zijn, is het aanbod enorm en het reisadvies objectief.” 

Travel Store neemt dan ook die rol van D-reizen over in de regio. 

Marjon Visser: “Internet is een goed alternatief voor het zoeken en boeken van een vakantie. Wij hebben niet voor niets veel geïnvesteerd in www.travelstore.nl. Het faillissement van D-reizen bewijst maar weer hoe belangrijk het is om te boeken bij een reisbedrijf welke is aangesloten bij ANVR en SGR. Daarnaast willen veel mensen graag persoonlijk advies. Zeker als het gaat om niet alledaagse vakanties.”

Stabiel reisbedrijf
D-reizen was agent van onder andere TUI, Corendon, KLM, Holland America Line en De Jong Intra Vakanties. Daarnaast bemiddelde het voor reizen van buitenlandse aanbieders en lokale agenten.

Travel Store is dus nog het enige onafhankelijke reisbureau in de regio dat contracten heeft met dezelfde leveranciers. Vaak voor dezelfde prijzen, soms zelfs voordeliger en dat alles onder één dak. Consumenten kunnen dus vanaf heden terecht bij Travel Store voor een nieuwe vakantie. 

Frank Visch: “Denk overigens niet dat we blij zijn met het faillissement van D-reizen. Integendeel. De reisbranche krijg rake klappen en voor zowel klanten als medewerkers is het heel erg vervelend. Zeker in deze tijd waarin de pandemie een enorme rem op het reizen heeft gezet, is ‘samen sterk’ belangrijker dan ooit. Met het wegvallen van D-reizen is in één klap de helft van alle reisbureaus in Nederland weggevallen. Het zelfstandige familiebedrijf Travel Store, opgericht in 1975, is ondanks de komst van Covid-19, nog altijd een stabiel reisbedrijf dat zijn tijd ver vooruit is.”

Voor informatie en een overzicht van vestigingen en diensten, zie www.travelstore.nl.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier