Geen Avondvierdaagse in Vianen in 2021

  •   keer gelezen

VIANEN • Het bestuur van Stichting Avondvierdaagse Vianen heeft besloten dat de avondvierdaagse, die dit jaar gepland stond voor 21 tot en met 24 juni, geannuleerd wordt.


Het is, vanwege het nog steeds rondwarende coronavirus, voor de organisatie helaas niet uitvoerbaar om een veilige avondvierdaagse te houden voor de grote aantallen deelnemers en bezoekers die jaarlijks naar dit evenement komen. De voorbereidingen kosten teveel tijd om op een later tijdstip deze beslissing te nemen.

De Koninklijke Nederlandse Wandel Bond houdt in 2021 een vervangende Avondvierdaagse ‘Home Edition’. De Home Edition maakt het mogelijk dat deelnemers op hun eigen moment en op hun eigen locatie de Avond4daagse lopen.

Na aanmelding krijgen deelnemers toegang tot een speciale app. Deze maakt iedere dag routes vanaf een zelf te bepalen startpunt (bijvoorbeeld het huisadres). Meedoen wordt zo heel gemakkelijk. 

Nadat de deelnemers vier dagen hebben gelopen, ontvangen zij de officiële Avond4daagse medaille direct van de KNWB. Er wordt dus niet in een grote groep gelopen, maar deelnemers kunnen zelf of met een vriendje of ouders op pad. 

Wandelaars zich aanmelden via de website van KNWB: https://www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition.

Stichting Avondvierdaagse Vianen hoopt in 2022 de 41e reguliere avondvierdaagse (van 20 tot en met 23 juni 2022) in Vianen te kunnen houden.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier