Jeugd leeft zich uit tijdens hockeyclinics MHC Vianen
Foto: Nico van Ganzewinkel

Jeugd leeft zich uit tijdens hockeyclinics MHC Vianen

  •   keer gelezen

VIANEN • Na de ijspret van vorige week was het afgelopen zaterdag tijd voor hockeyplezier. Circa 60 kinderen kwamen zaterdag tijdens de clinics van MHC Vianen in actie. Ze kregen begeleiding van spelers uit de teams van heren 1 en jong dames 2. 


Met veel enthousiasme gingen de jongste jeugd teams aan de slag met verschillende hockeyoefeningen. Het ochtendgedeelte werd afgesloten met een wedstrijd tussen de oude en nieuwe generatie hockeyers en met shoot outs op de keeper van JA1. 

Onderlinge wedstrijden
“Wat waren sommige kinderen blij dat ze hadden gescoord”, zegt een woordvoerder van de vereniging. “Het is fijn dat de jongste jeugd en junioren de afgelopen tijd tijdens de strenge lockdown mochten blijven trainen en onderlinge wedstrijdjes tussen de teams werden gespeeld. Maar helaas kan aan de hockeycompetitie voorlopig nog niet worden deelgenomen.”

Veilige plek
MHC Vianen zorgt ervoor dat de club ook de komende tijd een veilige plek blijft, maar ouders moeten echter wel op de parkeerplaats achter het hek blijven. De kinderen leerden veel nieuwe hockeytrucs. De komende tijd zullen er meer soortgelijke activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd als de coronaregels het toelaten. Nieuwe leden mogen altijd komen kijken en drie keer gratis proeftrainen.

Iedereen is welkom en kan zich aanmelden voor een proeftraining via info@mhc-vianen.nl

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier