Online schilderworkshops van Atelier Gathier in Vianen

Online schilderworkshops van Atelier Gathier in Vianen

  •   keer gelezen

VIANEN • Een online schilderworkshops, waarbij deelnemers echt persoonlijk contact hebben en zij duidelijk kunnen zien wat ‘de juf’ voordoet en zij daarnaast het werk van haar leerlingen kan zien net die tips kan geven die de kunstenaars nodig hebben. Dat kan bij Atelier Gathier.


Tijdens de online workshop Winterlandschap schilderen van zaterdag 20 februari van 11:00 tot 13:15 uur wordt aan de slag gegaan met sfeervol Winterlandschap. Catherine Gathier begeleidt de deelnemers in een persoonlijke Zoom meeting en aan de hand van duidelijke schetsen en foto`s die vooraf worden gedeeld. Na de les krijgen de kunstenaars in spé de beschikking over duidelijke filmpjes waarin het schilderproces en alle bijbehorende technieken nog eens stap voor stap worden uitgelegd. 

Op vrijdag en zaterdag 12 en 13 maart wordt de online schilderworkshop ‘Wolken en Weide schilderen’ gehouden. 

De prijs voor deze volwaardige schilderworkshops inclusief de filmpjes die zes weken beschikbaar zijn, is 15 euro voor het ‘Winterlandschap’ en 30 euro voor de twee ochtenden van de workshop ‘Wolken en weide’.

Wie zelf geen materialen heeft, kan een startsetje toegestuurd krijgen waarin alle materialen, verf, penselen en een schilderdoekje zitten. Dit startsetje kost 22 euro. 

Kunstenaars in de dop die liever met olieverf werken en op zoek zijn naar schilderlessen, hebben wellicht iets aan de online lessen ‘Olieverf fijnschildertechnieken stilleven’. Deze lessen starten op donderdag 18 februari en deelnemers kunnen op hun eigen moment aan de slag. Wekelijks, op maandagavond, wordt input gegeven op het gemaakte werk en kunnen vragen worden gesteld. 

Meer informatie over deze en andere cursussen: www.schildercursus-schildervakantie.nl.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier