Rabobank doneert 500 euro aan Stichting de Iris in Vianen

Rabobank doneert 500 euro aan Stichting de Iris in Vianen

  •   keer gelezen

VIANEN • Tilly Tukker, financieel adviseur van Rabobank Lek en Merwede, heeft Stichting de Iris in Vianen verrast met een bedrag van 500 euro.


Een bedrag dat Stichting de Iris meer dan goed kan gebruiken voor het realiseren van een fijne woonplek voor 16 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking op Zorglandgoed Bloemendaal in Vianen. 

Tilly Tukker: “Vanwege de samenvoeging van twee Rabobanken kregen de medewerkers van Rabobank Lek en Merwede een bedrag van 500 euro om te besteden aan een maatschappelijk doel in zijn of haar omgeving. Zij hebben dit bedrag gegund aan Stichting de Iris.”

Stichting de Iris bouwt aan een fijne, levensloopbestendige woning voor 16 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in Vianen. Een eigen plek waar zij zich veilig en vertrouwd kunnen voelen waar professionele 24-uurs zorg en begeleiding aanwezig is. 

De voorbereidingen voor de bouw op Zorglandgoed Bloemendaal zijn in volle gang. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met LekstedeWonen en de gemeente Vijfheerenlanden. 

Voor meer informatie, zie: www.stichtingdeiris.nl.

Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier